Novi Sad
01.04.2014.
14:57 > 16:06
Paljenjem sveća ispred diskoteke "Kontrast" obeleženo je dve godine od tragičnog požara u kojem je stradalo šestoro mladih ljudi. Tom prilikom istaknuto je da ni dve godine nakon požara niko nije osuđen za ovu tragediju.
  • ooooooooo

    02.04.2014 08:09
    strasno
    saucesce porodicama jer treba sve ovo izdrzati i izboriti za to ko je kriv ,a najgore je to sta vredi kada njih nema ... e da bi se ovakve tragedije sprecile treba uvesti da izlasci budu kao nekada ,a ne kao danas kada se noc menja za dan i obrnuto ,jer nasa omladina je proizvod naseg društva i tek kroz ovakve slučajeve vidi se u kakvom nam je stanju drzava ,jer svi hoće preko hleba pogaču...
  • Gradjanin

    02.04.2014 08:02
    Spomenik
    Zaista, spomenik ne sme da stoji tamo 'nedaleko' vec na mestu gde je vidljiv!

    Mozda bi mnogima smetalo da prolaze svaki dan pored njega i da ih podseca na nemar i podmitljivost ali podrzavam odluku roditelja poginule devojke da ime njihovog deteta ne stoji na tom spoeniku.

    Ako se secate, prvobitna ideja je bila da se podigne u krugu kampusa iako ni tamo nije mesto. Siguran sam da postoji dovoljno upadljivo mesto na platou SPENS-a i da je upravo to lokacija .

    A NAJBOLJE bi bilo na delicu zelene povrsine izmedju zgrade sadasnjeg Suda i SPENS-a. Tu postoji travnata povrsina kojoj bi moglo da se oduzme nekoliko kvadrata.

    Shvatate li simboliku ????????
  • ns

    01.04.2014 19:18
    a na ulazu još stoji "add some drama to your nightlife" koja ironija, jbš mi sve ako ne odem i ne počupam to platno, ovo ismejavanje dve godine traje, kad ne možemo da počupamo mu*a odgovornima, njima se u međuvremenu produžavaju mandati i inspektorske dozvole, dokle?
  • Jan Chi

    01.04.2014 17:02
    saucesce i podrska
    Saucesce porodicama i podrska u njihovoj borbi za pravdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna